loader


Organizacija rođendana za decu

Naš cilj je da rođendane vaših mališana učinite posebnim danom prepunim lepih uspomena. Pogotovo kada je naš sto za poslastice spreman, možete vidjeti kako se njihove oči ispunjavaju uzbuđenjem, nasmiješenim licima i entuzijazmom. Ponosimo se našom jedinstvenom i personalizovanoj usluzi kako bi osigurali da je zabava vašeg djeteta prilagođena njima i njihovim gostima. Prepoznajemo važnost ovog dana i pružićemo sve što vam je potrebno da biste obezbedili nezaboravno iskustvo za vas i vaše dete. Takođe volimo kada čujemo deca napuštaju zabavu govoreći: “To je bila najbolja zabava ikada”.

Rođenje deteta

Postali ste roditelj! To je najdivnii trenutak u životu svakog čoveka. Vi uživajte u neizmernoj sreći a nama prepustite brigu gde i kako da proslavite sa Vama bliskim ljudima. Sve ćemo realizovati za 24h umesto Vas onako kako Vi to želite.

Rođendani i krštenja

Rođendan Vašeg deteta zauzima posebnu važnost u svakom smislu te reči. Želite da taj doživljaj ostane zabeležen kao poseban kako za Vaše dete i njegove drugare tako i za Vas i Vaše goste.

Punoletstva

Mi smo oni koji mogu da razumeju te godine i odgovore na posebne zahteve.  Znamo kako da napravimo kompromis između savremenih trendova, nekad možda i hirova a da žurka protekne u najboljem redu i ostane za pamćenje.

Pročitajte još o ROĐENDANSKIM TORTAMA koje naš tim sprema za sve vrste događaja.